.

Rekolan Panimo, Raasepori

Pieni käsityöläispanimo Raaseporissa, Fiskarsin Ruukissa.

TopFuel, Lohja

Lohjalainen pienpanimo, joka tekee craft-oluita tunteella ja rokkaavalla asenteella. Lohja craftbrews with rockin’ attitude.

Vakka-Suomen Panimo, UUSIKAUPUNKI

Vakka-Suomen Panimo, Uusikaupunki

Vakka-Suomen Panimolta on leijunut maltaan tuoksu vuodesta 2008. Sen juuret ovat syvällä uusikaupunkilaisessa oluenpanoperinteessä, josta kertoo myös tuotemerkin nimi, panimomestaria merkitsevä Prykmestar. Hyvää vakiovalikoimaa täydentävät herkulliset kausioluet. Panimon ominta alaa on tehdä pieniä eriä laadukkaita erikoisoluita.

Suomenlinnan Panimo, HELSINKI

Suomenlinnan Panimo, Helsinki

Panimotoiminta kuuluu vahvana osana Suomenlinnan perinteeseen. Kun ensimmäiset ruotuarmeijan sotilaat saapuivat Suomenlinnaan rakennustöihin 1700-luvulla, toivat he mukanaan myös ensimmäiset oluttynnyrit. Suomenlinnalaista hienoa oluenpanon perinnettä jatkamaan perustettiin Suomenlinnan Panimo vuonna 1995 ja ensimmäiset keitot uudessa panimossa valmistuivat 1997.

Malmgård, Loviisa

Malmgårdin tilalla vuodesta 2009 toiminut pienpanimo.

Pyynikin käsityöläispanimo, Tampere

Tamperelainen panimo, joka valmistaa oluita ja siidereitä käsityönä, perinteitä kunnioittaen, rohkeudella ja rakkaudella.

Stallhagen, AHVENANMAA

Stallhagen, Ahvenanmaa

Ahvenanmaalainen pienpanimo.

Rousal Brygghus, ROSALA

Rousal, Rosala

Rousal Brygghus on Rosalassa sijaitseva saaristolaispanimo. Panemme suodattamatonta, pastöroimatonta olutta pienellä mittakaavalla käyttäen ainesosia koko maailmalta. Oluemme pannaan ainoastaan parhaasta maltaasta, humalasta ja hiivasta, ja kehitämme jatkuvasti reseptejämme jotta saisit parhaan mahdollisen oluen lasiisi.

Laitilan Wirvoitusjuomatehdas, Laitila

Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan toiminta-ajatuksena on vuodesta 1995 alkaen ollut laadullisesti ja mielikuvallisesti ylivoimaisten juomien valmistaminen.